2016. július 17., vasárnap

Így optimalizálja a fuvar költséget egy irodaszer webáruházban!

Így optimalizálja a fuvar költséget egy irodaszer webáruházban!

A legtöbb embert az tartja vissza az online internetes vásárlástól, hogy már az első alkalommal regisztrálni kell, majd pedig minden rendelésnél külön-külön fizetni a szállítási költséget. Az egyik jó hír, hogy a World Trade System Budapest irodaszer webáruházból megrendelt termékek szállítása, az egész ország területén ingyenes, ha azok együttes értéke eléri a nettó 20 ezer forintot. A másik jó hír, hogy az irodaszer webáruházban regisztráció nélkül is van lehetőség a vásárlásra.
Az igaz, hogy egy pár száz forintos tétel miatt nem gazdaságos online rendelni, mert a terméket megdrágítja a kiszállítás költsége, de legtöbb esetben, ha körülnézünk az irodában, szinte mindig találunk valami rendelni valót az éppen szükséges termékek mellé.
Alapszabály, hogy mielőtt leadnánk egy megrendelést az irodaszer webáruházban, nézzünk körül és írjuk is össze, hogy mire lehet szükség még az irodában. A szállítási költség legtöbbször súlyalapú, ebből következik, hogy ha többféle árucikket rendelünk a szállítás költsége egy bizonyos határon belül nem növekszik, viszont az egy termékre eső beszerzési költség arányosan csökken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése